Gemeente Zoetermeer

VrijeTijdsCentra: De hele zomer op avontuur!

De zomervakantie staat voor de deur! Ben je tussen de vier en twaalf jaar? En heb je zin om in de vakantie een dag, een week of zes weken op avontuur te gaan? Of je eigen hut bouwen of springen op een groot luchtkussen? Het kan de hele zomervakantie, van maandag 5 juli tot en met 14 augustus, op de drie VrijeTijdsCentra (VTC). Elke week is er een nieuw avontuur en dat zes weken lang! Van op avontuur door de jungle gaan en het schateiland afzoeken naar de verdwenen schat tot het 'Space'-avontuur ontdekken en in de huid kruipen van piraten. Je kunt ook op het buitenterrein hutten bouwen, skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen. Ben je sportief of hou je van spelletjes spelen? Dan is er elke dag een spel van de dag, van levend stratego tot paaltjesvoetbal.

De VTC's zijn in de zomervakantie open van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot en met 16.00 uur. VTC Voorweg is op zaterdag 7 augustus gesloten voor gewone bezoekers in verband met de slaapnacht.

Piratenslaapnacht
Altijd al gedroomd van slapen op een schateiland bij piraten? Op vrijdag 6 augustus is VTC Voorweg omgetoverd tot een echt piratenschateiland! Je beleeft het spannende avontuur 'op zoek naar de verdwenen schat'. De slaapnacht begint om 17.30 uur met een piratenmaaltijd. Dan volgt er een spannend avondprogramma met toneel, speurtochten, diverse spelletjes en een avondspel. Zaterdagochtend 7 augustus sluiten we af met een piratenontbijt tot 10.00 uur.

Ben je tussen de zes en twaalf jaar? Dan ben je van harte welkom! De entree bedraagt EUR 7,50 per kind (ook voor kinderen met een jaarabonnement via de ZoetermeerPas). Inschrijven voor de slaapnacht kan bij VTC Voorweg. Wees op tijd, want vol is vol! Het inschrijfformulier is ook op te halen bij VTC Voorweg. Lever ook daar het inschrijfformulier in, ingevuld door ouder(s) of verzorger(s), samen met geldbedrag.
Te downloaden:

* Inschrijfformulier slaapnacht.pdf (511,3 KB)