Gemeente Mook & Middelaar


Wat betekent het hart van Mook voor u?

Dat willen wij graag van u horen. Wat is dat nu eigenlijk âhet hart van Mookâ? Is dat het gemeenschapsgevoel of ligt het hart van Mook ook ergens? En wat kunt u daaraan bijdragen?

Â

Als het hart van Mook u aan het hart ligt nodigen wij u uit om daar met ons over te komen praten. In een interactieve bijeenkomst hopen wij een beeld te krijgen van wat u belangrijk vindt voor het hart van Mook. We willen uw ideeën gebruiken, zodat het centrum van Mook ONS hart wordt.

Â

Deze week ontvangt iedere inwoner van de kern Mook een kaart in de bus met daarop de uitnodiging op deze kaart uw ideeën voor het hart van Mook kenbaar te maken. Deze kaart kunt u aan ons retourneren voor 28 juni. De inhoud van de kaarten zal op de bijeenkomst van 5 juli een eerste aanleiding tot gesprek en meer ideeën geven. De kaarten zijn ook bij de publieksbalie van het gemeentehuis, de bibliotheek en de supermarkt af te halen.

Â

Wij nodigen u van harte uit met ons mee te doen op maandag 5 juli van 20.00 uur tot 22.00 uur. Noteer dit alvast in uw agenda. De locatie maken wij nog bekend via Ter Sprake en op onze website.

Wij stellen het op prijs als u zich even aanmeldt via de bestuurssecretaresse 024-69 69 130. Graag vóór 1 juli aanmelden.

Â

Â

Â