Gemeente Soest

Tijdelijke omleidingsroute Soesterbergsestraat

29 juni 2010

Van maandag 5 juli 07:00 uur tot en met dinsdag 6 juli 16:00 uur is de Soesterbergsestraat (tussen Plein van Zuid en Gallenkamp Pelsweg) afgesloten voor doorgaand autoverkeer.

Er vinden namelijk werkzaamheden plaats aan de bushaltes bij winkelcentrum Soest Zuid. Voor het veilig en vlot uitvoeren van deze werkzaamheden is het noodzakelijk het weggedeelte tussen beide bushaltes geheel af te sluiten voor autoverkeer.

Het doorgaande autoverkeer wordt met borden omgeleid via de Birkstraat en de Vondellaan. Het bestemmingsverkeer kan gedurende deze twee dagen gewoon gebruik maken van het niet afgesloten deel van de Soesterbergsestraat. Het parkeerterrein winkelcentrum Soest Zuid blijft gedurende de werkzaamheden ook bereikbaar.

De bushaltes zijn gedurende de werkzaamheden buiten gebruik. Busmaatschappij Connexxion plaatst voorafgaand aan de werkzaamheden tijdelijke bushaltes en past de lijnvoering aan. Een verwijzing naar deze tijdelijke bushaltes staat gedurende de werkzaamheden op de bushalte. De verwachting is dat vrijdag 9 juli beide bushalten weer vrijgegeven kunnen worden.

Voor vragen met betrekking tot de uitvoering kunnen bewoners contact opnemen met de opzichter van het werk, de heer D. van der Plas via telefoonnummer 06-2112 4728.