Gemeente Zoetermeer

Avontuurlijk zomerprogramma op de VrijeTijdsCentra

spelende kinderen bij VTC
De drie VrijeTijdsCentra (VTC) staan in de zomervakantie, van maandag 5 juli tot en met zaterdag 14 augustus, in het teken van het groot zomeravontuur! Kinderen tussen de vier en twaalf jaar staat een avontuurlijk knutselprogramma te wachten.

Elke week is er een nieuw avontuur en dat zes weken lang! Van op avontuur door de jungle gaan, het schateiland afzoeken naar de verdwenen schat tot het 'Space'-avontuur ontdekken en in de huid kruipen van piraten. Kinderen kunnen ook op het buitenterrein hutten bouwen, skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen. Voor de sportieve kinderen is er elke dag een spel van de dag; van levend stratego tot paaltjesvoetbal. De VTC's zijn in de zomervakantie open van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot en met 16.00 uur.

Piratenslaapnacht
Altijd al gedroomd van slapen op een schateiland bij piraten? Op vrijdag 6 augustus is VTC Voorweg omgetoverd tot een echt piratenschateiland! Kinderen beleven een spannend avontuur 'op zoek naar de verdwenen schat'. De slaapnacht begint om 17.30 uur met een piratenmaaltijd. Dan volgt er een spannend avondprogramma met toneel, speurtochten, diverse spelletjes en een avondspel.

Zaterdagochtend 7 augustus sluiten we af met een piratenontbijt tot 10.00 uur. Iedereen tussen de zes en twaalf jaar is van harte welkom! De entree bedraagt EUR 7,50 per kind (ook voor kinderen met een jaarabonnement via de ZoetermeerPas). Inschrijven voor de slaapnacht kan bij VTC Voorweg tot donderdag 5 augustus. Zaterdag 7 augustus is VTC Voorweg gesloten voor gewone bezoekers.

Het inschrijfformulier en het hele zomerprogramma kunt u hier downloaden of ophalen bij VTC Voorweg. Lever daar ook het inschrijfformulier in, ingevuld door ouder(s) of verzorger(s), samen met het geldbedrag.