Gemeente Ede

Nieuwsberichten

woensdag, 30 juni 2010

Van 5 tot en met 10 juli werkzaamheden aan de Valleilijn

Door: afdeling Communicatie

Van maandag 5 juli vanaf 01.00 uur tot en met zaterdag 10 juli 05.30 uur gaat Prorail het spoor van de Valleilijn vernieuwen. Dit betekent dat in die periode geen treinen kunnen rijden. Omdat ook een aantal overwegen vernieuwd worden zullen deze gesloten blijven. Het gaat hierbij om de overgangen bij de Telefoonweg, de Nieuwe Stationsstraat, de Molenstraat en de Amsterdamseweg in Ede en de Mielweg in Lunteren. De overgang bij de Telefoonweg is van maandag 4 juli 01.00 uur tot en met dinsdag 6 juli 04.00 uur afgesloten. Aansluitend worden de andere overwegen afgesloten. Het verkeer, dat geen gebruik kan maken van genoemde spoorovergangen, wordt omgeleid.

Valleilijn

De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor de treindienst van de Valleilijn. Informatie hierover is te vinden op www.connexxion.nl en teletekstpagina's 751 en 754.

Prorail

Prorail zorgt voor het spoor en spoorovergangen in Nederland. Door het regelmatig controleren en tijdig vernieuwen van onderdelen blijft het spoor in goede conditie. De werkzaamheden gebeuren vaak 's nachts, in het weekend, of zoals in dit geval in vakantieperiodes. Zo wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt. Voor vragen aan Prorail kunt u naar www.prorail.nl/contact.