Vrije Universiteit Amsterdam

Summerschool Ondernemerschap


* Startdatum: 05-07-2010


* Einddatum09-07-2010


* Locatie: VU


* Titel: Summerschool Ondernemerschap


* Onderdeel: Vrije Universiteit Amsterdam


* Wetenschapsgebied: Overig


* Evenementtype: Varia

Alweer voor het vijfde jaar op rij vindt de Summerschool Ondernemerschap plaats. De Summerschool wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van ABN AMRO en de ACE-partners Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool INHolland Amsterdam/Diemen.

De Summerschool Ondernemerschap is de ideale mogelijkheid om in een week tijd je ondernemingsidee uit te werken tot een compleet businessplan. Onder leiding van experts van ABN AMRO en ACE, accountants én succesvolle ondernemers kun je een week lang aan je businessplan werken. Bovendien train je ook nog je ondernemersvaardigheden en kun aan je netwerk bouwen.

Gedurende de week is er ruim aandacht voor thema's als financiën, marketing, duurzaamheid, sales en strategie. Voor ieder thema zullen specialisten worden ingeschakeld om je te helpen met je businessplan.

De Summerschool wordt dit jaar in 8 steden tegelijk georganiseerd en aan het eind van de week is er een grote landelijke finale in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. De winnaar wordt beloond met een cheque ter waarde van 5000,- euro en een jaar lang coaching vanuit ABN AMRO. Voor de Amsterdamse deelnemers stelt ACE prijzen beschikbaar. Dat niet alleen de winnaars baat hebben bij de Summerschool blijkt wel uit het groot aantal start-ups na eerdere edities van de Summerschool Ondernemerschap.

Loop jij al tijden met een idee, of heb je net een gat in de markt ontdekt, en zit je minimaal in de eindfase van je (bachelor-) opleiding? Meld je dan nu kosteloos aan, maar in ieder geval voor 12 juni. Studenten van alle faculteiten en opleidingen zijn welkom! Houdt er wel rekening mee dat je gedurende de Summerschool Ondernemerschap (meer dan) fulltime beschikbaar moet zijn.

Meer informatie en of aanmelden?

>Kijk op www.ace-amsterdam.org

Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je aanmelding. In de tweede week van juni wordt beslist wie er geselecteerd worden voor de Summerschool Ondernemerschap, er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.


© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam