Gemeente Zoetermeer

Sportcafé bij SV DWO op 5 juli

logo Zoetermeer
Sportontwikkeling is constant in beweging. Hierdoor ontstaan nieuwe vormen van sportbeleving en samenwerkingsverbanden voor en door de sport. Het Sportcafé is dé ontmoetingsplek waar sportaanbieders ervaringen kunnen uitwisselen en ideeën opdoen. Maandag 5 juli organiseert SV DWO het Sportcafé. Alle Zoetermeerse sportbesturen, sportschooleigenaren en directies van scholen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

SV DWO is gelegen in het Westerpark aan de Heuvelweg 7 in Zoetermeer. De deuren zijn vanaf 19.45 uur geopend en het programma start om 20.00 uur. Het thema van deze avond is 'Kennismaking'. Kennismaken met SV DWO, de nieuwe wethouder Sportzaken Mariëtte van Leeuwen en het project Gratis Sporten Overschie staan deze avond op het programma.

Het Sportcafé wordt jaarlijks drie tot vier keer georganiseerd en de locatie wisselt. Steeds een andere sportvereniging zet haar deuren open voor een informeel samenzijn van sportaanbieders. Het Sportloket ondersteunt de sportvereniging bij het organiseren van het Sportcafé, helpt mee met het opstellen van het programma en betaalt mee aan de kosten.

Sportaanbieders die ook een Sportcafé willen organiseren of graag een uitnodiging ontvangen voor een volgend Sportcafé, kunnen contact opnemen met het Sportloket Zoetermeer via telefoonnummer 14 079. Een e-mail sturen kan ook naar sportloket@zoetermeer.nl.