Gemeente Giessenlanden


Hoorzittingen Commissie Bezwaarschriften

Op maandag 5 juli 2010 zal door de Commissie Bezwaarschriften een openbare hoorzitting worden gehouden in het gemeentehuis te Hoornaar.

19.45 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van een bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het afwijzen van vervoer in een personenauto bij het gebruik van CVV/Molenhopper.

Â

20.15 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van een bezwaarschrift tegen de twee besluiten tot verlening van bouwvergunning 1e fase voor het verbouwen van 3 bestaande gebouwen tot 10 woningen aan/nabij de Dorpsweg te Hoornaar.

Â

20.45 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van een bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het opleggen van een last onder bestuursdwang tot sluiting van het pand aan de Parallelweg 4 te Schelluinen voor de duur van 6 maanden i.v.m. overtreding van de Opiumwet, alsmede een last onder dwangsom ter zake de overtreding van de gebruiksvoorschriften van het geldende bestemmingsplan.

Â

21.15 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van een bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het opleggen van een last onder bestuursdwang tot sluiting van het pand aan de Parallelweg 1 te Schelluinen voor de duur van 6 maanden i.v.m. overtreding van de Opiumwet, alsmede een last onder dwangsom ter zake de overtreding van de gebruiksvoorschriften van het geldende bestemmingsplan.

Â

De beraadslaging over de aan het college uit te brengen adviezen inzake de bezwaarschriften vindt achter gesloten deuren plaats.