Politie Utrecht

Persbericht Eemland noord, 10.05 uur

Utrecht, 05-07-2010

Fietsen weg

BAARN Op zaterdag 3 juli werd door een groep van vier jongens een drietal fietsen gestolen bij het station Baarn. Een onderzoek in de omgeving leverde niets op maar van hen is wel een goed signalement bekend.

De drie benadeelden, allen inwoners uit Utrecht, ontdekten rond 12.50 uur, dat hun fietsen waren gestolen op het Stationsplein. Volgens de informatie die werd opgedaan bij het onderzoek moest dit kort daarvoor gedaan zijn door een groep van vier jongens die de trein verlieten bij het station Baarn. De vier verdachten vielen op omdat zij nogal zomers gekleed waren.


- Verdachte 1 : ongeveer 20 jaar oud, gekleed in een blauw/wit geruit shirt en kort, zwart krullend haar.


- Verdachte 2 : ongeveer 20 jaar en enkel een gele zwembroek aan


- Verdachte 3 : eveneens rond de 20 jaar en gekleed in een roze zwembroek met hawai-bloemen


- Verdachte 4 : ook rond de 20 jaar met een petje dat hij met de klep naar achteren droeg.

Ook de fietsen zijn vrij opvallend. Het gaat om een feloranje damesfiets, merk Gazelle met zwarte fietstassen met zilverkleurige naden, een blauwe herenfiets en een, eveneens blauwe, damesfiets, ook van het merk Gazelle.

De politie zoekt getuigen of personen die menen deze verdachte te kennen of weten waar deze fietsen zijn. Men kan dan contact opnemen met de politie Eemland noord via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via het meldingsnummer 0800-7000.