Gemeente Edam-Volendam

GGD Reizigersadvisering wordt beoordeeld als deskundig, betrouwbaar en goed bereikbaar.

Logo GGD Cliënten die de afdeling Reizigersadvisering van GGD Zaanstreek-Waterland begin 2010 bezocht hebben zijn over het algemeen zeer tevreden. Dit blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek, gehouden door GGD Zaanstreek-Waterland onder de cliënten van de afdeling Reizigersadvisering. GGD scoort hoog op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. De afdeling, die ooit met sluiting werd bedreigd, heeft door diverse maatregelen te nemen het aantal bezoekers aanzienlijk verhoogd en draait weer kostendekkend.

Het voortbestaan van de afdeling Reizigersadvisering blijft van groot belang voor de regio Zaanstreek-Waterland. Bijna de helft van de reizigers naar risicogebieden vertrekt nog steeds onvoldoende beschermd. Het belang van goed reisadvies blijft daarom noodzakelijk. Goed geïnformeerde reizigers gaan beter beschermd op reis. Gaat u op reis? Bij GGD Zaanstreek-Waterland kunt u terecht voor een consult, vaccinatie(s) en indien nodig malariapillen. Voor reizen naar verre bestemmingen is het aan te raden om zes tot acht weken van te voren langs te komen. Ook als de vertrekdatum al dichterbij is, blijft het zinvol om een afspraak te maken.

Telefonisch afspraken worden van maandag t/m donderdag tussen 8.30-12.00 uur gemaakt via tel. 0900-2545454. Of via de website www.ggdreizen.nl. Het spreekuur wordt gehouden bij de GGD op het Vurehout 2 in Zaandam, makkelijk te bereiken aan de achterkant van het treinstation van Zaandam.