Scania


maandag 5 juli 2010 10:29

Area Reiniging kiest wederom voor scania XPI

Breda, 5 juli 2010 - Area Reiniging heeft haar wagenpark uitgebreid met een Scania P320 XPI Euro 5.

De nieuwe Scania P320 Euro 5 XPI vuilnisauto van Area Reiniging. Een uitbreiding van het wagenpark dankzij de positieve ervaringen met de vorig jaar aangeschafte Scania.
Vergroot foto

Dit voertuig volgt na de positieve ervaringen met de in 2009 aangeschafte Scania P280. De nieuwste aanwinst is wederom voorzien van tal van opties die de veiligheid en het chauffeurscomfort ten goede komen. Het voertuig zal worden ingezet voor de inzameling van bedrijfsafval. Aflevering vond plaats door de Scania vestiging in Emmen.

De Scania P320 DB 6x2/4 is voorzien van een CP16 dagcabine met comfortabele lage instap. Verder is er gekozen voor een volautomaat, navigatie, airco en staat de veiligheid hoog in het vaandel met een Orlaco camera voor zowel front- als achteraanzicht. Dankzij de Scania XPI motor voldoet Area aan de Euro 5 norm zonder toevoeging van AdBlue.

De aangeschafte Scania zal door Area Reiniging worden ingezet voor het inzamelen van bedrijfsafval. De vuilnisopbouw op het chassis is van Geesink. Area Reiniging biedt sinds 2006 een breed pakket diensten en producten aan de gemeenten Coevorden, Hoogeveen en Emmen. Daarnaast behoren diverse bedrijven en instellingen tot de klantenkring. Met ruim 130 medewerkers houdt Area Reiniging zich, naast de inzameling en verwerking van afvalstromen en het reinigen van openbare ruimtes, ook bezig met bestrijding van gladheid en plaagdieren. Het verzorgingsgebied omvat ruim 82.000 huishoudens. xpi logo

Scania XPI voor prestaties en rendement

Scania XPI: gemak van Euro 5 zonder de nadelen van AdBlue

Euro 5

Bereikt nieuwe hoogtepunten in prestaties en economie, zonder compromissen.