Gemeente HeerhugowaardNieuwe website
Gemeente Heerhugowaard heeft een nieuwe website. Ook het telefoonnummer en logo zijn nieuw.

De website van de gemeente Heerhugowaard is vernieuwd. De nieuwe site moet het vinden van de juiste informatie voor inwoners en belangstellenden makkelijker maken. Daarnaast heeft de gemeente een nieuw algemeen telefoonnummer. Via 14 072 kunnen inwoners vanaf nu bij de gemeente terecht. Ook het logo van de gemeente heeft een opfrisbeurt gehad. Deze is opgenomen in de vormgeving van de site.

Om de overzichtelijkheid van de website te vergroten is de website verdeeld in drie segmenten. Namelijk een specifiek deel voor inwoners, voor ondernemers en voor geĂŻnteresseerden over het reilen zeilen van de gemeente.

Inwoners

In dit segment vinden inwoners het Inwonersloket terug waar online producten te bestellen zijn. Verder is er informatie te vinden over de stad, wat er te beleven is, over onderwijs, zorg en werk. Daarnaast is er de mogelijkheid om online een afspraak in te plannen op het stadshuis. Een lange wachttijd wordt zo vermeden.

Ondernemers

Hier vindt de Heerhugowaardse ondernemer meer informatie over vergunningen, het aanbestedingsbeleid en belastingen. Verder zijn er handige folders en brochures te vinden.

Over de gemeente
Onder dit segment is onder andere bestuurlijke informatie terug te vinden. Bijvoorbeeld wie er in het college van B&W en de raad zitten. Verder staan hier nieuwsberichten, alle uitgaven van Stadsnieuws en alle bouwkundige projecten binnen Heerhugowaard. 05-07-2010