Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 05-07-2010

Tilburgers opgepakt na mishandeling stadsgenoot

TILBURG - De politie heeft gisteravond op de Paleisring twee Tilburgers van 25 en 30 jaar opgepakt. Beiden worden ervan verdacht een 50-jarige stadsgenoot zwaar te hebben mishandeld. De verdachten zijn op het bureau voor onderzoek ingesloten.

De politie ontving rond 23.45 uur een melding van een vechtpartij op de Paleisring. Ter plaatse troffen ze het slachtoffer liggend op de grond aan. Hij was gewond. De man is voor onderzoek overgebracht naar het Sint Elisabethziekenhuis. De daders waren gevlogen. De politie stelde een onderzoek in en nam diverse getuigenverklaringen op. Het
slachtoffer was mishandeld door twee mannen die het niet eens waren met een opmerking die hij in hun richting maakte. Tijdens de mishandeling sprongen passanten ertussen om het slachtoffer te ontzetten. Ook zij kregen rake klappen. De politie achterhaalde de personalia van beide verdachten en hield de mannen in een woning in de wijk Koolhoven aan.

Politie arresteert man voor diefstal c.q. heling fietsen

BERKEL-ENSCHOT - De politie heeft gisteren een 20-jarige man uit Berkel Enschot opgepakt. Hij wordt verdacht van diefstal cq. heling fietsen. De man is voor onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Eind juni troffen de bewoners van een woning in Berkel-Enschot op de achterplaats diverse fietsen aan. Onderzoek wees uit dat drie van de fietsen gesignaleerd stonden. De politie werd geïnformeerd die een onderzoek instelde. De fietsen zijn in beslag genomen. De zoon van de bewoners, de 20-jarige, kwam in beeld als mogelijke verdachte. Met toestemming van het Openbaar Ministerie is hij gisteren in Riel opgepakt. Met de rechtmatige eigenaars van de fietsen is contact gezocht.

Vrouw rijdt echtgenoot aan

TILBURG - Bij een verkeersongeval gisteravond op een parkeerterrein aan de Dr. Hub van Doorneweg raakte een 84-jarige man uit Portugal gewond. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Elisabethziekenhuis.

Rond 18.30 uur was een 78-jarige vrouw uit Portugal, bestuurster van een personenauto, voornemens om achteruit een parkeervak uit te rijden. Tijdens deze manoeuvre schepte ze haar man die op dat moment achter de auto stond. Het slachtoffer werd door de auto meegesleurd en raakte klem tussen een andere geparkeerde auto waar het voertuig van zijn vrouw tegenaan botste.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 05-07-2010 12:41 | © Regio Midden en West Brabant |