Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 05-07-2010

Politie houdt Roosendalers aan wegens huiselijk geweld

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagmorgen rond 09.30 uur een 43-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn vrouw met de dood te hebben bedreigd tijdens een ruzie in hun woning in de wijk Tolberg. Ook gaf hij haar een kopstoot. De Roosendaler is ingesloten op het politiebureau voor verder
onderzoek.

Een 52-jarige Roosendaler is maandagmorgen rond 11.00 uur opgepakt wegens mishandeling van zijn vrouw. Het slachtoffer belde zelf de politie dat ze was geslagen en deed aangifte. Haar man is meegenomen naar het bureau.

Hoevenaar gearresteerd na mishandeling toekomstige ex-schoonmoeder

HOEVEN: Een 41-jarige man uit Hoeven is zondagavond rond 22.00 uur aangehouden, nadat hij zijn toekomstige ex-schoonmoeder had geslagen. De man, die met zijn vrouw in een scheiding ligt, kwam de kinderen ophalen. Hij was geïrriteerd over de regeling. Toen hij zijn kinderen volgens hun oma ruw vastpakte, maakte zij daarover een opmerking. Daarop sloeg de man haar in het gezicht; mogelijk is haar neus gebroken. De verdachte verklaarde dat zijn toekomstige ex-schoonmoeder hem eerst sloeg en hij haar raakte toen hij zichzelf verdedigde. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 05-07-2010 13:18 | © Regio Midden en West Brabant |