Twee Hagenezen winnen reis naar Cura(cc)ao met Lucky Day

05/07/2010 14:04

De Lotto

Een 70-jarige en een 66-jarige speler uit Den Haag hebben beiden met Lucky Day een gratis vakantie gewonnen voor twee personen naar Cura(cc)ao ter waarde van 2.500 euro.

"Oh jee! Ik ben nog nooit zo ver weggeweest. Wij hebben een caravan en staan al 35 jaar op een camping in Nederland. Hier gaan wij ieder jaar naartoe tijdens Pasen, Pinksteren en in de zomer met alle kinderen en kleinkinderen. Nu ga ik dus voor het eerst in mijn leven vliegen naar Cura(cc)ao. Ik neem graag mijn zoon mee," aldus de gelukkige 70-jarige Hagenees.

De grootschalige ludieke actie van Lucky Day waarmee men nu niet alleen kans maakt op vele geldprijzen, maar ook op een reis naar Cura(cc)ao, loopt nog tot en met 10 juli 2010. In totaal zijn er 20 reizen voor 2 personen te winnen. Voor meer informatie zie www.luckyday.nl.

Lucky Day

Lucky Day is het dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day-spelers maken zes dagen per week kans op grote geldprijzen. Hiervoor kiezen ze zelf het aantal getallen: minimaal 1 en maximaal 10. Elke dag worden er twintig getallen getrokken. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de inleg en het aantal juiste getallen.





http://www.luckyday.nl/