Nyenrode reikt eerste 'Life Time Achievement Award' uit

05/07/2010 14:55

Nyenrode Business Universiteit

Breukelen, 5 juli 2010- Stichting Nyenrode Fonds heeft in overleg met Nyenrode Business Universiteit de eerste 'Spirit of Enterprise Life Time Achievement Award' uitgereikt. Op 10 juni ontving George Keune senior van Keune Hair Cosmetics de Award in het kasteel van Nyenrode. De Life Time Achievement Award is bedoeld voor uitzonderlijke ondernemers die die in stilte werken aan de succesvolle uitbouw van ondernemingen in binnen- en buitenland.

George Keune heeft als tweede generatie het familiebedrijf Keune Haircosmetics

uitermate gedisciplineerd uitgebouwd tot een multinationale organisatie met vestigingen in 63 landen. In 1952 trad hij in de voetsporen van zijn vader die het bedrijf in 1922 startte. Het succes werd toen vooral bepaaald door de baanbrekende ontdekking van vloeistoffen voor permanent. Keune Haircosmetics startte als een uitsluitend Nederlandse organisatie.

Dankzij een sterke afdeling research & Development met eigen

laboratoria in Soest heeft Keune sindsdien talrijke nieuwe produkten voor de kappersbranche aan een groeiende internationale markt toegevoegd.

De life time achievement award draagt bij aan de naamsbekendheid en de profilering van de onderneming die deze prijs in de wacht sleept. Deze eerste editie past in een serie van een aantal life time achievement awards die de Stichting Nyenrode Fonds per jaar zal uitreiken.

Over Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit is de oudste en enige particuliere universiteit van Nederland. De organisatie werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht.

Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière in een managementfunctie binnen een internationale omgeving en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap.





http://www.nyenrode.nl