Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Wethouder geeft startsein voor de bouw van duurzame woningen

startsein bouw vijf duurzame woningen zuiderplantsoen driebergen Met een klein feestje in de brandende zon werd het officiële startsein gegeven voor de bouw.

Wethouder Tim Verhoef gaf op donderdag 1 juli het officiële startsein voor de bouw van vijf duurzame woningen van Heuvelrug Wonen aan het Zuiderplantsoen in Driebergen-Rijsenburg.

Heuvelrug Wonen neemt met dit project wederom een voorbeeldrol op zich voor nieuwbouwprojecten in onze gemeente. Volgende week worden de bestaande duplexwoningen gesloopt en na de zomer start Heuvelrug Wonen met de bouw. Wethouder Tim Verhoef verrichte hiermee zijn eerste officiële openingshandeling als wethouder.

Verhoef: "Ik ben trots dat een project als dit in onze gemeente gerealiseerd wordt. Het is een voorbeeld van toekomstgericht investeren waarbij milieukwaliteit, wooncomfort en lagere energielasten voor inwoners mooi gecombineerd worden. Opschrijven hoe je als organisatie duurzamer kan worden en hoe je gaat verbeteren is één stap, maar het "doen" is nog veel mooier, dat doet Heuvelrug Wonen. Dit soort initiatieven van organisaties, bedrijven en inwoners zijn voor de gemeente heel belangrijk om haar ambitie klimaatneutraal in 2035 te kunnen realiseren"

Meer over de woningen is te vinden op www.heuvelrugwonen.nl. te downloaden
* Startsein bouw vijf duurzame woningen zuiderplantsoen