Gemeente Wassenaar

Inspraakperiode Wijzigingsvoorstellen voor de Verordening, Beleidsregels en Besluit Maatschappelijke ondersteuning

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 29 juni 2010 besloten om de wijzigingsvoorstellen voor de Verordening, de Beleidsregels en het Besluit Maatschappelijke ondersteuning ter inzage te leggen voor inspraak.

De inspraakperiode duurt van 29 juni tot en met 6 augustus 2010.Genoemde stukken liggen ter inzage bij de centrale balie in het gemeentekantoor.

Het wijzigingsvoorstel voor de verordening zal na de bovengenoemde inspraakperiode worden behandeld in de Carrousel van 6 september 2010. Vervolgens zal op 20 september aan de gemeenteraad worden voorgesteld dit wijzigingsvoorstel vast te stellen.

De wijzigingsvoorstellen voor de Beleidsregels en het Besluit Maatschappelijke ondersteuning worden niet aan de raad voorgesteld, maar aan het college van burgemeester en wethouders. Dat gebeurt zodra de gemeenteraad over het wijzigingsvoorstel Verordening Maatschappelijke ondersteuning heeft besloten.

U kunt uw schriftelijke inspraakreactie richten aan het college van burgemeester en wethouders. Deze dient uiterlijk 6 augustus 2010 ontvangen te zijn.

Beleidsregels MO wijziging versie 9 Juni

Besluit

Toelichting besluit

Toelichting verordening

Verordening
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
E: gemeente@wassenaar.nl