Gemeente Stein


WML vernieuwt waterleiding Driekuilenweg te Elsloo

WML gaat de waterleiding, die zich slingerend door de Driekuilenweg te Elsloo een weg baant richting de Heerstraat in Stein, vervangen. De werkzaamheden starten in week van 12 juli en nemen 10 tot 12 weken in beslag. Tijdens de bouwvakvakantie 2 augustus tot en met 27 augustus wordt er niet gewerkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door firma BAM.

Locatie
De leiding die vervangen wordt, loopt vanaf de kruising Wijngaardstraat
- hoek Mgr. dâArbergstraat/Driekuilenstraat tot aan de kruising Kilianusstraat/St. Rochusstraat. De nieuwe leiding komt in het trottoir te liggen, aan de zijde van de oneven nummers van de Driekuilenstraat. De bewoners zijn via een brief persoonlijk geïnformeerd over de werkzaamheden. De firma BAM probeert de overlast voor de bewoners zo veel mogelijk te beperken.

Omleiding fietsroute
In week 29-30-35 en 36 zullen werkzaamheden plaats vinden in de Driekuilenweg tussen de kruising Kilianustraat en de Beukstraat. Daarom zal de fietsroute, die veel gebruikt wordt door scholieren, omgeleid worden. De omleiding wordt met borden aangegeven. Bij kruisingen van opritten zullen de bewoners âs ochtends worden gevraagd hun auto te verplaatsen. âs Avonds zijn de opritten weer toegankelijk.

Water
Ook zal af en toe de toevoer van drinkwater moeten worden onderbroken. Betreffende bewoners worden dan minimaal 2 dagen van te voren geïnformeerd over datum/dag en tijdstip waarop dit het geval zal zijn.

Â