AEGON

Autopremie berekenen met de smartphone

AEGON Bank komt met mobiel verzekeren via smartphone. AEGON Bank is een van de eerste partijen waar je online via je mobiel je autopremie kunt berekenen.

Eenvoudig en snel

Waar en wanneer hij wil kan de klant een premieberekening maken. Of hij nou thuis op de bank zit of bij de autodealer staat, zijn mobiel heeft hij onder handbereik. De klant kan meteen de aanvraag in orde maken en verzekerd de weg op. Het is dus eenvoudig en snel. De site is met alle telefoons te benaderenwaar mobiel internet op zit, en de pagina-opbouw wordt automatisch aangepast aan de lay-out van hetscherm van de telefoon. Hierdoor heb je als klant optimaal gebruiksgemak.

Click-to-call

Na het invullen van slechts enkele gegevens (kenteken, postcode, huisnummer, leeftijd en schadevrije jaren) komt de premie voor de AEGON Auto verzekering Online direct in beeld te staan. De klant kan via een zogenaamde click-to-call button meteen contact opnemen met het callcenter van AEGON Bank waar de aanvraag direct in orde gemaakt kan worden.

Voordelen AEGON Autoverzekering Online

Met AEGON Autoverzekering Online bepaalt de klant zelf hoe hij zijn auto verzekert. De autoverzekering kan eenvoudig worden uitgebreid met aanvullende dekkingen. De klant betaalt dus nooit teveel.

De voordelen in het kort:

* Maandelijks opzegbaar

* Direct aanpasbaar

* Tot 80% no claim korting mogelijk

* Vervangend vervoer bij schade

De mobiele website is met de smartphone te vinden op m.aegonbank.nl Kijk voor de uitleg van mobiel verzekeren naar deze film. Zie het origineel