Ingezonden persbericht

motion10's Steef-Jan Wiggers ontvangt Microsoft Most Valuable Professional Award voor BizTalk

Rotterdam 5 juli 2010 - Steef-Jan Wiggers, consultant bij motion10, heeft de Microsoft Most Valuable Professional Award voor BizTalk ontvangen.

"Microsoft kent MVP Awards toe aan diegenen in onze community die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt door hun ervaringen te delen met andere gebruikers en met Microsoft. Steef-Jan is een uitzonderlijke technische professional die ook nog waardevol bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van BizTalk," zegt Marcel Timmer, Sales Manager Application Platform van Microsoft Nederland. "Heel bijzonder is bovendien dat Steef-Jan - na Gijsbert in 't Veld - de tweede bij motion10 is met een MVP Award voor BizTalk! In heel Nederland zijn er maar drie mensen met deze Award."

Steef-Jan heeft de afgelopen jaren een aantal artikelen gepubliceerd, niet alleen over verschillende aspecten van BizTalk, maar ook over SOA (Service Oriented Architecture), cloud computing en SQL. Hij schrijft ook een blog over SOA Thoughts en EAI Challenges, met als ondertitel 'Microsoft Application Platform with focus on BizTalk Server 2006, 2006 R2, 2009 and 2010'. Hij is ook zeer actief op Microsoft BizTalk-forums waar hij mensen helpt en begeleidt bij het maken van keuzen en hen probeert te overtuigen van de kwaliteiten van BizTalk. Verder is hij expert bij Computable voor de onderwerpen SOA, SaaS en operating systemen.

"Ik ben erg trots op mijn MVP-titel, ik vind het een enorme eer! Het actief verspreiden van kennis en ervaring naar collega's intern en vakbroeders - nationaal en internationaal - is leuk om te doen. Het geeft inspiratie om nieuwe dingen te doen en te ontdekken op het gebied van BizTalk, SOA en integratie. Ik zie deze titel als kroon op mijn inspanning en stimulans om hiermee door te gaan," zegt Steef-Jan.