Provincie Zuid-Holland


N 223 De Lier 's nachts dicht voor onderhoud

Provinciale weg krijgt nieuw asfalt en wordt veiliger



De provinciale weg N 223 bij De Lier is van maandag 5 juli tot en met vrijdag 9 juli vier nachten afgesloten. Dan voert de provincie Zuid-Holland onderhoudswerkzaamheden uit tussen de A4 en de rotonde Zijtwende.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 uur 's avonds en 06.00 uur 's ochtends. Tijdens het werk wordt het verkeer via borden omgeleid. Op de Woudseweg en de Burgermeester van der Goeslaan wordt de hoofdrijbaan verbreed en van nieuw asfalt voorzien. Ook krijgt de weg nieuwe belijning. Daarmee voldoet de weg weer aan de huidige veiligheidseisen ('Duurzaam veilig').

Drie fases

Om de overlast voor het wegverkeer tot een minimum te beperken, voert de provincie het werk 's nachts uit en in verschillende fasen:

· Nacht van maandagavond 5 juli op dinsdagochtend 6 juli. De provincie werkt dan tussen de A4 en de rotonde Zijtwende.

· Nacht van dinsdagavond 6 juli op woensdagochtend 7 juli. Er wordt gewerkt tussen kruispunt Het Woudt/Woudseweg en het kruispunt Oostbuurtseweg/Woudseweg.

· Woensdagnacht 7 juli en donderdagnacht 8 juli werkt de provincie aan het kruispunt Oostbuurtseweg/Woudseweg en de rotonde Zijtwende.

Omleidingsroutes
Het verkeer wordt omgeleid via de A4, N 211, N 222, N 213 en de N 223 met de gele routeborden A en L.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de N 223 vindt u op www.n233.nl Via de website kunt u ook uw vragen en opmerkingen kwijt.