Ingezonden persbericht



Deterink Advocaten en Notarissen klant Legal Intelligence

Rotterdam, 5 juli 2010

Deterink Advocaten en Notarissen, voorheen de Eindhovense vestiging van Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen, zoekt per 5 juli 2010 met behulp van Legal Intelligence. Het kantoor, dat zich richt op Ondernemingsrecht, IE/ ICT, Arbeidsrecht, Vastgoed, Insolventierecht en Litigation, draagt de naam van Louis Deterink, die recent onder meer als curator optrad in het faillissement van E-Concern.

Deterink splitste zich in goed overleg af van Holland Van Gijzen. Daarmee moest het ook afscheid nemen van het kennissysteem dat Holland Van Gijzen in gebruik heeft. Het kantoor heeft zich georiënteerd op de markt en zich verdiept in de verschillende mogelijkheden van contentintegratie. Vervolgens heeft Deterink met overtuiging gekozen voor Legal Intelligence, vooral op basis van de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van het zoeksysteem.

De directeur van Legal Intelligence, Evert de Pender, is enthousiast over deze nieuwe klant van zijn bedrijf. "Deterink heeft als enig kantoor de vergelijking kunnen maken tussen meerdere oplossingen voor contentintegratie. Dat het kantoor kiest voor Legal Intelligence, is een grote opsteker voor ons. Het bevestigt ons in de overtuiging dat wij het beste product in de markt bieden."