Gemeente Apeldoorn

Brandweer zet voertuigen in de verkoop

De gemeente Apeldoorn zet een aantal van haar brandweervoertuigen en materialen in de verkoop. Het gaat om twee tankautospuiten, een hulpverleningsvoertuig, slangoprollerapparaten, fitnessapparatuur en een Pagode tent. Voor belangstellenden organiseert de gemeente op 23 juli van 14.00 -16.00 uur een kijkdag.

De kijkdag vindt plaats op het voormalige Defensie complex (Bussloo) aan de Bloemenksweg, in Voorst. Belangstellenden kunnen tot uiterlijk 30 juli 12.00 uur een bod uitbrengen. Dit kan uitsluitend schriftelijk en door middel van een gesloten envelop. Na het verlopen van de aangegeven verkooptermijn zal de gemeente op 30 juli aan de hoogste bieder gunnen.

De te koop aangeboden voertuigen en materialen zijn te vinden op de website www.apeldoorn.nl. Naast een catalogus met een beschrijving en foto's van de aangeboden goederen vinden belangstellenden op de website tevens de algemene voorwaarden en het inschrijfformulier. Voor meer informatie over de goederen kan men contact opnemen met de heer T. van Wijk, Teamleider Logistiek en Techniek, Brandweer Apeldoorn. De heer Van Wijk is bereikbaar op tel. (055) 580 27 31 of 580 27 00 (algemeen).



---- --