Ingezonden persbericht


Veel nieuwe klanten Legal Intelligence

Rotterdam, 5 juli 2010

Diverse advocatenkantoren en bedrijven zijn afgelopen maanden klant geworden bij Legal Intelligence. Het gaat om onder meer de kantoren Boonk van Leeuwen, Cordemeyer & Slager, Lieshout Westerhout en Stadermann Luiten, en de bedrijven Cunningham Lindsey, Port of Rotterdam en TenneT.

Alle nieuwe klanten hebben zich van te voren grondig verdiept in de mogelijkheden van contentintegratie in hun kantoor of bedrijf. Zo ontdekten zij de grote voordelen van het doorzoeken van alle juridische bronnen via één systeem. Daarnaast profiteren zij van de mogelijkheden van informatiemanagement door gebruik van attenderingen en elektronische dossiers.

Evert de Pender, directeur van Legal Intelligence, zegt over de komst van al deze nieuwe klanten: "In korte tijd zijn opnieuw veel middelgrote advocatenkantoren, van tussen de 10 en 15 fee earners, én bedrijven, gebruik gaan maken van onze zoekdienst. Dit toont eens te meer aan dat contentintegratie en informatiemanagement voor de juridische sector van groot belang zijn."