Ingezonden persbericht


()

Liebert GXT3 van Emerson Network Power: een nieuwe standaard in UPS voor bescherming IT-apparatuur in mkb-bedrijven

De Liebert GXT3 komt tegemoet aan efficiëntiebehoefte mkb-bedrijven waarin kostenoptimalisatie en hoge prestaties een essentiële combinatie vormen

Breda, 5 juli 2010 - Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfskritische continuïteit, introduceert een nieuwe UPS (Uninterrupted Power Supply), de Liebert GXT3. Deze oplossing is vanaf nu in heel Europa verkrijgbaar.

GXT3 (lores).jpg
De nieuwe continue stroomvoorziening (UPS) is met zijn eigenschappen en functionaliteit een nieuwe standaard voor iedereen die op zoek is naar bescherming van IT-apparatuur en

-systemen tegen stroomproblemen zoals black-outs, onregelmatigheden, storingen en frequentieveranderingen.

De Liebert GXT3 is een online dubbele conversie-UPS die op het gebied van prestaties en efficiency, een vlekkeloze stroomvoorziening naar IT-apparaten garandeert. Dit ongeacht de kwaliteit van het lichtnet. Spanningsfluctuaties, onregelmatigheden of tijdelijke onderbrekingen beïnvloeden de continuïteit van bedrijfsoperaties niet, terwijl de levensduur van IT-systemen langer is doordat zij in ideale stroomomstandigheden werken.

De nieuwe Liebert UPS van Emerson Network Power levert met een stroomfactor van 0,9 meer stroom naar de aangesloten apparatuur en zorgt daarmee voor een optimale efficiency van het stroomgebruik in IT-omgevingen.

Een andere opvallend kenmerk van de Liebert GXT3 is zijn veelzijdigheid. Zijn compacte vorm, draaiende display en de mogelijkheid hem te installeren in zowel racks als torenconfiguraties, maken de Liebert GXT3 geschikt en aan te passen voor iedere IT-omgeving - ook als deze na verloop van tijd verandert. .

De Liebert GXT3 is beschikbaar in vermogens van 700 tot 3.000 VA. Het is de nieuwe standaardoplossing voor servers, netwerkapparaten, werkstationnetwerken en VoIP-applicaties voor mkb-bedrijven.

####

Over Emerson Network PowerTM

Emerson Network PowerTM, een divisie van EmersonTM (NYSE: EMR), is wereldwijd marktleider op het vlak van bedrijfskritische continuïteit: van grid tot en met chips voor telecommunicatienetwerken, datacenters, gezondheidszorg en industrie. Emerson Network Power biedt innovatieve oplossingen en expertise op het gebied van AC- en DC-power, precisiekoelingssystemen, geïntegreerde computing en power, geïntegreerde racks en supplementen, powerswitching, beheer van infrastructuur en connectiviteit. Alle oplossingen worden wereldwijd ondersteund door Emerson Network Power-servicetechnici. De Liebert AC-, precisiekoelings- en monitoring-producten en -diensten van Emerson Network Power bieden efficiëntie zonder compromis (Efficiency Without Compromise(TM)). Klanten optimaliseren hiermee hun datacenterinfrastructuur, besparen zo kosten en realiseren een hoge beschikbaarheid. Voor meer informatie: www.Liebert.com, www.EmersonNetworkPower.com of www.Eu.EmersonNetworkPower.com.

Over EmersonTM

Emerson (NYSE:EMR), gevestigd in St. Louis (VS), is toonaangevend in het samenbrengen van technologie en engineering in innovatieve oplossingen voor klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten. Het bedrijf levert deze oplossingen vanuit diverse divisies als noodstroomvoorziening, procesbeheer, industriële automatisering, klimaattechnologie en 'appliance & tools'. De omzet in het fiscale jaar 2009 bedroeg 20,9 miljard dollar. Voor meer informatie bezoek www.Emerson.com.Ingezonden persbericht