Nieuwe Microsoft Office content voor LearningGuide nu beschikbaar


'S-HERTOGENBOSCH, 20100705 -- LearningGuide Solutions lanceert deze week de nieuwe LearningGuide performance support content voor Microsoft Office 2010. De LearningGuide voor MS Office 2010 omvat leer-en support content voor de Microsoft Office applicaties Word, Excel, PowerPoint, Outlook en voor Windows 7. Later dit jaar zullen ook SharePoint 2010 en MS Office Communicator 2010 beschikbaar zijn als upgrade voor de huidige 2007 versies.

De unieke MS Office 2010 performance support oplossing van LearningGuide Solutions is gebaseerd op het concept van leren en ondersteuning op het gewenste moment. In LearningGuide wordt een voorbeeld van het eindresultaat getoond, wat het zoeken naar de juiste instructie eenvoudiger maakt (voorbeeldgericht leren). De inhoud van LearningGuide is afgestemd op de kennisniveaus van verschillende typen gebruikers. Om MS Office 2010 migraties te ondersteunen maken meer dan 1000 verschillende onderwerpen, links naar additionele content en oefeningen deel uit van de LearningGuide voor MS Office 2010.

Microsoft heeft MS Office 2010 gepositioneerd als het ultieme platform voor de principes van Het Nieuwe Werken. De invoering van nieuwe technologie als gevolg hiervan vraagt eveneens om ondersteuning en het geven van richting aan de gebruikers ervan. Gebaseerd op deze principes ontwikkelde LearningGuide Solutions een unieke benadering voor training en support op basis van scenario's. Met de oplossingen van LearningGuide Solutions maken gebruikers de vertaalslag van de gekozen scenario's naar bijbehorende werkwijzen en taken die op hen van toepassing zijn. Zij krijgen zo de benodigde kennis op het moment dat deze moet worden toegepast. Lees meer over deze nieuwe ontwikkelingen op www.learningguide.nl

LearningGuide Solutions