Ingezonden persbericht


GEAR4 presenteert StreetParty4,
de reislustige speaker voor iPhone en iPod

Een lichtgewicht speaker die deze zomer de toon op al uw feesten en gelegenheden zal zetten

Parijs, Frankrijk, 5 juli 2010 - GEAR4, specialist op het gebied van iPhone, iPod en iPad accessoires, vult zijn collectie draagbare speakers aan met het model StreetParty4. Na de geslaagde lancering van Explorer-SP presenteert GEAR4 een lichtgewicht en 'slanke' speaker voor iPhone en iPod die u uiterst gemakkelijk in uw bagage meeneemt.

GEAR4 bepaalt het ritme deze zomer
Indien u opeens zin heeft om een muzikale picknick te organiseren, op het strand of in het bos, dan biedt de nieuwe draagbare speaker StreetParty4 uitkomst. Hij zal u muzikaal begeleiden waar u ook wilt. De speaker weegt minder dan 500g en is dus eenvoudig te transporteren. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kunt u het geluid op afstand regelen, handig! Voor degenen die graag muziek luisteren in de keuken tijdens het koken, is het uiteraard mogelijk de StreetParty4 op de stroom aan te sluiten. Wanneer de iPhone of iPod in het dock is geplaatst, laadt deze zich automatisch op zodat u urenlang onafgebroken luisterplezier heeft.

Gewaarborgde kwaliteit en veiligheid voor iPhone/iPod De StreetParty4 speaker maakt deel uit van de collectie StreetParty speakers van GEAR4 en draagt de labels 'Works with iPhone' en 'Made for iPod'. StreetParty4 combineert een buitengewone geluidskwaliteit met een elegant design en eenvoudige draagbaarheid en past hiermee perfect in het creatieve productenscala van GEAR4.

Prijs en verkrijgbaarheid:
StreetParty4 is verkrijgbaar via internet en bij speciaalzaken tegen een adviesverkoopprijs van ¤ 69,99.

Over GEAR4 - www.gear4.com

Het merk GEAR4 maakt deel uit van het onafhankelijke bedrijf Disruptive Limited, een innovatieve onderneming op het gebied van het ontwerp van nieuwe technologieën. GEAR4 is gespecialiseerd in accessoires voor digitale apparaten en voor iPhone, iPod en iPad in het bijzonder.

GEAR4 ontwikkelt verschillende productassortimenten zoals luidsprekers, opladers, beschermhoezen en kabels, geheel ontworpen, gefabriceerd en op de markt gebracht door Disruptive Technology Channels. Het productassortiment bestaat uit vier categorieën: Speakers, Sync & Charge, In Car en Cases.




Ingezonden persbericht