Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
05-07-2010

Nieuwe Alles Over Slaapkamers in verspreiding!

HEEMSKERK - Vanaf vandaag ligt de nieuwe uigave van Alles over Slaapkamers in de winkel. Dit magazine, gespecialiseerd in de slaapkamer, is een uitgave van Pressofoon B.V. en wordt eens per jaar verspreid door heel Nederland en een deel van België.

Alles over Slaapkamers
Alles over Slaapkamers is een informatief magazine over slapen met hoofdstukken over bedbodems, slaapsystemen, dekbedden, kussens en het beddesign. Maar ook kasten, kinderkamers, trends en interviews met experts komen aan bod. Het magazine wordt eens per jaar verspreid in een oplage van 30.000 exemplaren. De alles over serie bestaat reeds 31 jaar.

Deze editie
In deze editie van Alles over Slaapkamers komt onder andere aan bod: tien stappen voor een ideale slaapkamer, De beste ondergrond voor uw nachtrust, Slapen op water en Het mooiste bedlinnen. Ook komen alle nieuws en noviteiten weer uitgebreid aan bod. Meer informatie over de inhoud van de nieuwste editie is te vinden op www.allesover-slaapkamers.nl.

Pressofoon
Alles over Slaapkamers is onderdeel van de Alles over Serie. Deze serie bestaat uit acht tijdschriften die zich richten op verschillende aspecten binnen het woonsegment. Pressofoon is naast de Alles over Serie uitgever van Wonen.nl de krant, Appartement & Eigenaar en Personenvervoer. Ook op het gebied van internet heeft Pressofoon veel ervaring en mogelijkheden in huis.

Noot voor de redactie,