Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 5 juli 2010
Spectaculaire make-over Studio 24

Deze zomer krijgt DutchView's populaire televisiestudio 24 een make over. Alle hospitality-ruimten van de studio worden volledig verbouwd en krijgen een prachtige nieuwe uitstraling. In een unieke selectieprocedure heeft DutchView haar klanten laten kiezen voor het meest aansprekende ontwerp.

De verbouwing is inmiddels gestart. De foyer, het productiekantoor en de kleedkamers worden ruimer, lichter en krijgen daarmee een geweldige allure. Zowel de bezoeker als de gebruiker van de studio zullen hiervan profiteren. Gelet op alle boekingen in de Studio 24, wordt ervoor gezorgd dat het project half augustus gereed is.

DutchView's Studio 24, gelegen op het Media Park in Hilversum, is met een oppervlakte van 1824 m² naast Studio 22 één van de grootste studio's in Nederland. De studio is goed bereikbaar, heeft een volledig ingericht lichtplafond, een infrastructuur voor alle soorten audiovisuele producties en een groot aantal verbindingen van en naar media op ander locaties. De studio biedt ruimte voor 1000 man publiek en het Media Park heeft voldoende parkeergelegenheid. Succesvolle programma's als De nieuwe Uri Geller, Sterren dansen op het IJs en de grote 555 Haïti-actie werden in Studio 24 opgenomen.


---

Over Dutchview:
Dutchview is in Nederland marktleider op gebied van radio-, televisie- en internetregistratie. Onze mensen zijn professionals die door hun expertise en gerichte aandacht voor onze klanten het verschil maken. Naast exclusieve studio's in Hilversum en Amsterdam, beschikt DutchView onder andere over een grote vloot (HD) registratiewagens, een postproductie huis, een ENG bedrijf, een webcasting organisatie en een zeer innovatieve graphics activiteit.