Wereldwijde criminelenjacht: INTERPOL & Crime Stoppers werken samen voor een veiligere gemeenschap 05/07/2010 20:12

PR Newswire

SYDNEY, July 5, 2010 /PRNewswire/ --

- Video, audio en regiospecifieke berichten en foto's op:

http://www.screencast.com/t/YmY1ZTdjNTMt

Wachtwoord: crimestoppers

Crime Stoppers International (CSI), tezamen met het door haar aangenomen Crime Stoppers programma, ondersteunt INTERPOL in een wereldwijde jacht op voortvluchtige criminelen onder de naam Operation INFRA (International Fugitive Round Up and Arrest).

Dit initiatief, dat geleid wordt door INTERPOL, is bedoeld om voortvluchtigen in hechtenis te nemen die zowel in het eigen land als door andere landen gezocht worden.

Over INFRA

Vandaag is de start van een intensieve inspanning op wereldwijde schaal waarbij Crime Stoppers met haar hulpbronnen in gemeenschappen en de media overal ter wereld, INTERPOL zal bijstaan bij het zoeken naar criminelen. Crime Stoppers in Australië, de VS, het VK, Canada en Nederland nemen deel aan deze actie. Deze participerende landen hebben een gecombineerde bevolking van bijna 500 miljoen mensen, met een gecombineerde politiekracht van bijna EEN miljoen, dus hebben ze de hulp van de gemeenschap NODIG. 500 Miljoen paar ogen en oren vanuit de gemeenschap zijn een aanzienlijke hulp voor de politie.
Vragen met betrekking tot CSI Peter Price directeur media relaties: Crime Stoppers Internationaal tel: +61-417-99-66-00, e-mail: executive@crimestoppers.com.au; Vragen met betrekking tot INTERPOL gezochte voortvluchtigen: INTERPOL persbureau tel: +33-472-44-72-12, e-mail: press@interpol.int


-