Gemeente Haaren


Heeft u een leuk idee voor burendag 2010?

burendag logo

Laat het ons weten!

Zaterdag 25 september is het weer nationale Burendag!

In het hele land organiseren buurtbewoners activiteiten om elkaar beter te leren kennen en de buurt leuker te maken. Deze activiteiten variëren van buurtontbijtjes, spelletjesmiddagen tot zeskampen en schoonmaakacties.

Ook in onze gemeente kunnen buurtbewoners aan de slag. De gemeente Haaren en wooncorporatie Woonveste gaan dit jaar buurtinitiatieven die op 25 september worden uitgevoerd, met een financiële bijdrage ondersteunen. De bijdrage is maximaal EUR 250,00.

Heeft u samen met uw buurtbewoners een leuk idee voor de Burendag en wilt u in aanmerking komen voor deze bijdrage vraag dan een aanvraagformulier met spelregels aan bij Christien van der Steen, beleidsmedewerker Welzijn, tel. (0411) 72 63 05 of via e-mail: c.van.der.steen@haaren.nl

Zoekt u een goed idee voor de buurt?

Burendag 2010 begint met een goed idee voor de buurt. Wij willen u graag helpen bij het bedenken van een leuke buurtactiviteit. Daarom organiseren wij donderdagavond 15 juli van19.30 uur tot 21.00 uur een bijeenkomst in het gemeentehuis van Haaren om samen met u te brainstormen over allerlei mogelijke buurtactiviteiten en de aanpak ervan.

Graag horen wij uiterlijk 9 juli van u of u bij deze avond aanwezig bent. Dit kunt u laten weten via info@woonveste.nl ter attentie van Astrid Pieters of via telefoonnummer (0416) 37 87 80.

Nog meer financiële ondersteuning

De landelijke Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en wordt gesponsord door Douwe Egbert. Ook bij het Oranje Fonds kunt u een financiële bijdrage aanvragen voor Burendag. Op www.burendag.nl kunt u zien hoe u bij het Oranjefonds in aanmerking kan komen voor een bijdrage.