Gemeente Kapelle

Sport in Schore

In Schore is het initiatief ontstaan om na de zomer met judolessen te beginnen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in het dorpshuis te Schore. Samen met het jongerenwerk wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn. Het idee is om na de zomer te starten met een pilot-project voor een jaar. Om de behoefte hiervoor te peilen is een enquête gemaakt die aan alle kinderen wordt uitgedeeld op school. We willen alle ouders in Schore vriendelijk verzoeken deze enquête in te vullen en in te leveren bij het dorpshuis.

Zodra we weten of er voldoende inschrijvingen zijn, wordt er gekeken naar een judoleraar die bereid en beschikbaar is om les te geven. De lessen kunnen pas gestart worden als er minimaal 8 inschrijvingen zijn in dezelfde leeftijdscategorie. Misschien komen er wel meerdere groepen als er deelnemers zijn van verschillende leeftijden.

We willen ook de ouders die geen interesse hebben in judo vragen de enquête in te vullen, want hierin kan ook een voorkeur voor een andere sport worden aangegeven. Tijden en kosten worden na voldoende aanmeldingen bekendgemaakt.

Enthousiastelingen die meteen willen inschrijven kunnen dit doen via: Al.aagenborg@live.nl of c.scheermeijer@kapelle.nl.