Gemeente Anna Paulowna

De Polderse kermis 2010

Het aftellen is begonnen. Nog een paar weekjes en dan barst het feest weer los: de Polderse kermis 2010. Om het feestgedruis in goede banen te leiden heeft de gemeente wederom regels opgesteld. Als iedereen zich daaraan houdt wordt het weer een fantastische kermis.

Drankgebruik
Vanaf zestien jaar mag je zwakalcoholische dranken nuttigen en vanaf achttien jaar mag je sterke drank nuttigen. Wij willen niet dat er met alcoholische dranken over straat gelopen wordt. Je drinkt je biertje immers bij de horecagelegenheden. Daarom geldt de regel dat het in de hele bebouwde kom verboden is alcoholhoudende drank te drinken, aangebroken flessen, blikjes of iets anders met alcohol houdende drank bij je te hebben.

Â

Evenemententerrein
Er is een afgekaderd evenemententerrein. Dit houdt in dat als je je slecht gedraagt en je niet luistert naar de waarschuwing, je het evenemententerrein afgezet wordt. Deze persoon wordt overgedragen aan de politie die de zaak verder afhandelt. Voor die persoon is het mogelijk dat er ook consequenties zijn voor het kermisjaar 2011.

Â

Beveiliging
De beveiliging is in handen van SSC Beveiliging. De mensen van SSC Beveiliging zijn allemaal gecertificeerd en worden aangesteld als toezichthouders van de gemeente Anna Paulowna. Dit betekent dat zij wel degelijk bevoegdheden hebben. Zij kunnen onder meer vragen naar iemands identiteitsbewijs en zelfs iemand het evenemententerrein afzetten.

Â

Wij wensen jullie een prettige kermis!
Â