Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Het college bezoekt alle dorpen in 2010

Twee weken voor het dorpsbezoek ontvangt u persoonlijk een uitnodiging. Dit jaar is het thema Wat leeft in de dorpen?

De opzet is gelijk aan voorgaande jaren: het college start met een fietstocht door het dorp en het buitengebied waarbij onderweg op diverse locaties wordt gestopt. De route van de tocht wordt in Gemeentenieuws en op de gemeentesite gepubliceerd. Zo'n bezoek aan uw dorp is een prima gelegenheid voor college en inwoners om elkaar te ontmoeten.

U kunt het college tijdens de fietstocht bij de stops direct wijzen op zaken die u onder de aandacht wilt brengen. 's Avonds ontmoet u het college in een van de locaties in de dorpen. Deze worden nog bekend gemaakt. De dorpswethouders starten deze avonden met een inleiding en vervolgens wordt ingegaan op het thema Duurzaamheid. U bent van harte welkom!

Inwoners en collegeleden ontmoeten en spreken elkaar op een stopplaats tijdens een van de jaarlijkse fietttochten door de wijken bij een dorpsbezoek in 2009.

Het schema van de dorpsbezoeken is:

Overberg maandag 6 september
Amerongen dinsdag 14 september
Doorn dinsdag 21 september
Driebergen-Rijsenburg donderdag 23 september
Leersum woensdag 22 september
Maarsbergen maandag 4 oktober
Maarn dinsdag 5 oktober

Wij vragen u na te denken over de onderwerpen die u ter sprake wilt brengen tijdens het dorpsbezoek. Wat vindt u belangrijk voor uw dorp of voor de gemeente? Het mag met het thema Duurzaamheid te maken hebben, maar dat hoeft niet. Mail uw ideeën, vragen en opmerkingen aan postbuscommunicatie@heuvelrug.nl onder vermelding van dorpsbezoek.