Politie Noord-Holland-Noord

Politie vraagt nogmaals aandacht voor moordzaak

verdachte atlas
Alkmaar, 06-07-2010 o 15.00 uur

Politie vraagt nogmaals aandacht voor moordzaak

Alkmaar, dinsdag 6 juli

De politie hangt vanaf vandaag in openbare gebouwen in Alkmaar een compositietekening op van degene die Johnny Neslo heeft vermoord. Neslo werd op woensdagavond 30 december 2009, omstreeks 21.00 uur, voor zijn woning aan de Cataloniestraat in Alkmaar neergeschoten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie hangt de poster in Alkmaar op omdat uit onderzoek is gebleken dat de verdachte mogelijk in Alkmaar woont of er regelmatig verblijft.

De compositietekening is al eerder aan het publiek getoond, maar wordt nu op posters in openbare gebouwen opgehangen. Reden is dat er inmiddels verschillende tips zijn onderzocht, maar dat dit niet tot de aanhouding van de verdachte heeft geleid. De politie hoopt dat inwoners van Alkmaar de man herkennen en de politie bellen.

Herkent u deze man, heeft u hem ergens gezien of heeft u andere informatie over de moord op 30 december, neemt u dan contact op met de politie in Alkmaar, bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Schrijven kan ook naar:

Politie Noord-Holland Noord

t.a.v. rechercheteam Atlas

Postbus 21

1800 AA Alkmaar.