Politie Rotterdam Rijnmond

GETUIGEN GEZOCHT AANRANDING

Datum publicatie: 05-07-2010 10:31

ROTTERDAM-ZUID - Een 15-jarig meisje is woensdag 30 juni in het Zuiderpark aangerand. De politie is opzoek naar getuigen.

Woensdag 30 juni jl rond vijf uur in de middag is een 15-jarige Rotterdams meisje door een nog onbekende man in het Zuiderpark aangerand.
Het meisje liep over het voet- fietspad tussen de Zuiderbegraafplaats en de tuinhuisjes toen zij door de man de bosjes in werd getrokken. Op een bepaald moment wist zij zich aan haar belager te onttrekken en vluchtte weg.

Onderzoek
Nadat het meisje, met behulp van getuigen, de politie had gebeld, stelden de agenten een onderzoek in. Dit heeft nog niet tot de aanhouding van de verdachte geleid.
Uit dit onderzoek is wel naar voren gekomen dat er tijdens het incident een zestal fietsers zijn gepasseerd. Eén van hen betrof een man met twee kinderen op een bakfiets.

Signalement
Een vermoedelijk 30-jarige man met een Marokkaans uiterlijk. Ongeveer
1.80 lang met zwarte stekels. Hij droeg een donkere broek en een shirt met strepen in de kleuren rood, groen en grijs. Hij droeg donkere schoenen.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.