Politie Rotterdam Rijnmond

GEWELDDADIGE OVERVAL

POLITIE ONDERZOEKT GEWELDDADIGE OVERVAL

Datum publicatie: 06-07-2010 13:55

VLAARDINGEN - De politie onderzoekt een gewelddadige overval, die maandagavond plaatsvond in een woning aan de Spoorstraat in Vlaardingen.

Tegen elf uur klopte er iemand op de deur bij het 39-jarige slachtoffer. De man keek door het raam en zag een jongen staan. Op het moment dat hij de deur open deed, kwamen er nog twee andere mannen tevoorschijn. Het slachtoffer werd door de mannen terug zijn woning in geduwd en daar eisten ze geld. Toen het slachtoffer aangaf geen geld in huis te hebben, sloegen en schopten ze hem. Het lukte het slachtoffer naar het balkon te vluchten. Daar heeft hij hard om hulp geroepen, waarop de daders op de vlucht sloegen. Ze namen onder meer sieraden mee.

Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd. Hij is daarvoor behandeld in het ziekenhuis.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen. De man die voor de deur stond is blank, de andere twee daders zijn van Mediterrane afkomst. Een van hen had een grote pukkel op zijn wang. Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000