Warchild


Waterski-middag voor War Child door NHTV studenten

6 juli 2010 - Bijna 100 studenten van de NHTV/Academy for Leisure uit Breda hebben in de week van 30 juni verschillende acties voor War Child georganiseerd! Eén groep organiseerde een Waterski-middag: "Wij hebben met zo veel mogelijk kinderen en studenten geprobeerd geld op te halen voor War Child, middels een waterski middag. De entree prijs bedroeg 10,- euro en hiervoor mochten de bezoekers 1 uur waterskiën. Het geld dat we hebben opgehaald wordt gedoneerd aan War Child", aldus Anniek Verberne (studente Vrijetijdsmanagement). Het totaalbedrag is 131.40 euro geworden!

Dag dag zelf
Met volle snelheid over het water getrokken worden, wat een kick. Dit is wat men waterskiën noemt. Woensdag 30 Juni kwamen 25 kinderen en studenten samen in AquaBest in het Cable Water Ski Centre om te gaan waterskiën voor het goede doel, namelijk War Child. Een groot meer aan de rand van Best is de ideale locatie om te genieten van allerlei soorten watersporten. Doordat ze gebruik maken van een kabelbaan is het mogelijk om met meerdere personen tegelijk te gaan waterskiën. Het was een dag met in de zon een heerlijke temperatuur van wel 30 graden, waarbij het water een heerlijke verkoeling was. Iedereen heeft een fantastische dag gehad en had de volgende morgen zeker spierpijn.

Cable Water Ski Centre
Cable Water Ski Centre heeft de studenten met de locatie gesponsord waardoor het voor de studenten mogelijk was om een donatie op te halen voor de organisatie War Child.

War Child bedankt de sponsor Cable Waterski Center in Brabant voor hun belangenloze inzet. Evenals de studenten die deze fantastische actie hebben georganiseerd!