Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 06-07-2010

Man aangehouden voor mishandeling vriendin

NISPEN: Maandag kreeg de politie rond 19.30 uur melding van huiselijk geweld. Bij aankomst van de politie verklaarde de 28-jarige benadeelde dat ze door haar vriend bij de keel was gegrepen, hij haar een schop had gegeven en hij haar vervolgens buiten had gesloten. De 28-jarige man verklaarde dat hij zijn vriendin buiten had gezet juist om te voorkomen dat het uit de hand zou lopen. Omdat de vrouw aangifte wenste te doen is de man aangehouden en na verhoor in vrijheid gesteld. Hij zou de nacht bij een familielid doorbrengen.

Man loopt gebroken arm op bij mishandeling

BERGEN OP ZOOM: Maandag ontstond er rond 10.00 uur een vechtpartij bij een tankstation aan de Marconilaan-Noord. Door werkzaamheden rond het tankstation kon men maar aan een kant tanken. Een 32-jarige Roosendaler was aan het tanken, toen de bestuurder van een busje naar hem riep dat hij voor zijn beurt ging. De 32-jarige man gaf, naar eigen verklaring, aan dat er achter hem nog plek was. Op een gegeven moment zou de bestuurder van het busje uit zijn gestapt en hem in het gezicht hebben geslagen. De Roosendaler zou hierbij ten val zijn gekomen. De collega van het slachtoffer zou de agressieve man van hem af hebben getrokken. Bij aankomst van de politie had de man pijn in zijn arm. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Hier bleek dat de hij een gebroken arm had opgelopen, vermoedelijk door het afweren van de klappen. Hierna is van het slachtoffer aangifte opgenomen.
De politie hield een 37-jarige man uit Bergen op Zoom aan. Hij verklaarde dat hij de man had aangesproken omdat hij voor zijn beurt ging en hem vriendelijk had verzocht zijn voertuig een stukje te verplaatsen zodat hij erbij kon. Hierop reageerde de man verbaal agressief. De verdachte zou van een gebaar van de man zijn geschrokken en hem in een reactie hebben geslagen. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
De politie stelt een onderzoek in en zal verklaringen opnemen van getuigen.

Brand in leegstaand pand

KLUNDERT: Op maandagavond ontstond rond 20.30 uur een binnenbrand in een leegstaande boerderij aan de Noordschans. De brandweer bestreed de brand met twee tankautospuiten. De politie zette de omgeving af in verband met de aanwezigheid van asbest in het pand.
Omdat een getuige kort voor de brand twee jongens zag weglopen en aangezien het pand al enige tijd niet meer bewoond was en er ook geen elektriciteit meer in het pand was, houdt de politie rekening met brandstichting. De politie heeft contact opgenomen met de eigenaar van het pand en heeft met meerdere getuigen gesproken. Technisch
rechercheurs zullen beoordelen of er sporenonderzoek gedaan kan worden in het pand. De brandweer heeft de burgemeester in kennis gesteld van de brand.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 06-07-2010 16:39 | © Regio Midden en West Brabant |