Gemeente Boekel


Besluiten en plannen van het college van Burgemeester en Wethouders d.d. 6 juli 2010

In de collegevergadering van 6 juli j.l. is o.a. onderstaand onderwerp aan de orde geweest.

Evenementensubsidieverzoek van Theaterspoor voor 2 optredens in 2011 De gemeente heeft besloten om stichting Theaterspoor een evenementensubsidie toe te kennen van ⬠2250,-- middels bevoorschotting.

Collegevoorstel omtrent het verzoek om de vijver bij de Perekker aan te wijzen als visvijver
Een gedeelte van de hoge vijver bij de Perekker wordt aangewezen als locatie waar gevist mag worden. De vijver bij de Neeerbroek wordt ook aangewezen als viswater. De gemeente geeft het visrecht over aan Stichting de Boekhorst. Met bebording wordt duidelijk gemaakt waar gevist mag worden en wat de regels omtrent het vissen en recreëren zijn. Dit om ook tegen eventuele hangjeugd te kunnen optreden.

Vaststelling van de leidraad invordering gemeentelijke belastingen 2010 en beleidsregels invordering privaatrechtelijke vorderingen Door vaststelling van de leidraad invordering gemeentelijke belastingen 2010 en beleidsregels invordering privaatrechtelijke vorderingen heeft de gemeente Boekel beleidsregels vastgelegd met betrekking tot de invordering van gemeentelijke belastingen en privaatrechtelijke vorderingen waardoor het mogelijk wordt een gestendige gedragslijn ter zake in te zetten en te behouden in de toekomst waarbij iedereen volgens dezelfde regels wordt behandeld.