Ingezonden persbericht


DE ONT-MOETING van dinsdag 6 t/m dinsdag 20 juli in De StadsGalerij Breda

Momenten van blijdschap, herkenning en inzicht. Verkennen van de mogelijkheden om bezig te zijn met persoonlijke groei en ontwikkeling. Vijftien dagen lang de gelegenheid om antwoord te krijgen op vragen waar u misschien al lang mee rond loopt.

Deze dagen hebben een informatief karakter. Iedereen is welkom, om op basis van een vrijwillige bijdrage, deel te nemen aan kennismakingen, passieve en actieve meditaties, groepslessen, lezingen of om alleen een kopje koffie/thee te komen drinken en de sfeer te proeven. Ook voeding & bereiding is vertegenwoordigd. Op woensdag 14 juli en zondag 18 juli kunt u komen genieten van een heerlijke, biologische lunch (met uitleg) tegen voorinschrijving en een kleine vergoeding tussen 12.00 en 14.00 uur.

De Ont-Moeting is ontstaan als een tweewekelijkse bijeenkomst in de Copacabana voor therapeuten en docenten, wel of niet aan de Copa verbonden. Zij bundelen hun capaciteiten en vormen zo een netwerk van vakmensen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij treden nu voor het eerst gezamenlijk naar buiten om u te laten kennismaken met de diversiteit die zij te bieden hebben.

De Ont-Moeting is een onderdeel van het Summerschool programma 2010 dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt. Een samenwerkingsverband van Ceres, de Copacabana en de StadsGalerij om de hele zomer door een platform en voeding te bieden aan een zeer groot veld van thuisblijvers. Dit thema -Oost West Thuis Best- is de kapstok. Letterlijk en figuurlijk thuis bij jezelf! Juist nu misschien de tijd om een stapje over de grens te gaan in jezelf of met anderen? Het zomers platform 'Bewustzijn NU', biedt de mogelijkheid voor ont- moeting en inspiratie met lezingen van de zomergasten. Een drietal lezingen die gehouden worden in de Copa, t.w. op di. 13 juli -Het grote ontwaken in 2010' door astroloog Han van Straaten, op ma. 26 juli -Het Meesterplan- door schrijfster Mayke de Graaf-Wijdicks en op wo. 1 september -Ons leven NU- door auteur Marieke de Vrij.

Dagelijks programma in de StadsGalerij Breda

Tijdens de ochtenden tussen

10.00 - 12.00 uur kunt u kennismaken met diverse therapeuten.

Tussen de middag

12.00 - 14.00 uur kunt u aanschuiven (tegen kostprijs) bij een uitgebreide brunch.

In de middagen tussen

14.00 - 16.00 uur kunt u deelnemen aan groepslessen en/of groepsmeditaties zoals bijvoorbeeld Tai Chi, een drumcirkel of Sacrale dans.

In de avonden tussen

19.00 - 21.00 uur kunt u deelenemen aan een dans of luisteren naar een lezing.

In het weekend gaan de avonden wat langer door in de vorm van een spiritueel café.

Kunst

Ook kunst in vertegenwoordigd in de vorm van de kunstenaars

Syvia Thijssen: Meditatieve takkenspiraal

Joke de Bruin: Cosmische Symbolen

Marieke Schouten Magische beelden & energietekeningen

Voor meer info op de site van de Copa: www.ssdempo.nl of vraag het hele programma op via copacabana@ziggo.nl.

U kunt vrijblijvend binnenlopen om te bekijken wat een Ont-Moeting voor u kan betekenen. U bent van harte welkom!

EXTRA


Ingezonden persbericht