Ingezonden persbericht



Gezocht: flitsende dansschoenen (m/v) voor hoofdrol in dansvoorstelling Stadsschouwburg

Na het succes van de 'Canon van de YouTube' presenteert Upload Cinema in samenwerking met de Stadsschouwburg Amsterdam Geeks Can Dance: een avondvullende voorstelling met de beste, grappigste en meest verbluffende dansvideo's van het web. Deze dansavond vindt plaats op dinsdag 6 juli om 20.30 uur tijdens het internationale dansfestival Julidans in de Stadsschouwburg van Amsterdam.

Voor deze voorstelling is Dagan Cohen, oprichter en presentator van Upload Cinema, op zoek naar 45 paar flitsende dansschoenen. Deze schoenen zullen tijdens de voorstelling een bijzondere rol gaan spelen. Welke rol precies, blijft nog even geheim...

Heb je een paar schoenen waarvan je denkt: dàt zijn mijn ideale dansschoenen? Daar dans ik het liefst op of heb ik in het verleden het lekkerst op gedanst? Ben je bereid je schoenen voor één avond af te staan? Dan maak je Dagan Cohen heel gelukkig. Ook wil hij graag het verhaal achter de schoenen weten. Waarom het jouw ideale dansschoenen zijn. Met wie, waar en wanneer je erop hebt gedanst.

Wat moet je doen? Breng je dansschoenen vóór dinsdag 6 juli 09.00 uur naar De Stadsschouwburg Amsterdam, Marnixstraat 427, t.a.v. Wiepke Westbroek. Plak onder de zool een sticker met je naam en telefoonnummer, stop in je schoen het verhaal dat je over de schoenen kwijt wilt (houd het kort). Als dank voor het lenen kun je met korting naar Geeks Can Dance, 6 Juli 20.30 uur, Stadsschouwburg Amsterdam.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.ssba.nl

Je kunt je schoenen de dag erna weer ophalen.

Over Upload Cinema
Upload Cinema is een filmclub die het beste van het web naar het witte doek brengt. Elke eerste maandag van de maand wordt een programma vol inspirerende en vermakelijke internetfilmpjes gepresenteerd in filmtheaters en op bijzondere locaties. Elke maand is er een nieuw thema. Het publiek stuurt films in; een redactieteam selecteert de beste en stelt daar een programma van samen van circa anderhalf uur.

Kijk voor meer informatie op: www.uploadcinema.net


Noot voor redacties
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht