Gemeente Oldebroek


Adverteren in gemeentegids Oldebroek 2011

De gemeente Oldebroek is gestart met de voorbereidingen voor de gemeentegids 2011. Deze gids wordt in december 2010 huis aan huis verspreid. De gemeente maakt de gemeentegids samen met uitgeverij City & Tourist Promotions (CTP) uit Kaatsheuvel.

Advertenties
De komende maanden vraagt CTP organisaties in de gemeente of zij willen adverteren in de gemeentegids. Daarbij kan CTP een brief van de gemeente laten zien. In die brief bevestigen wij, dat CTP zijn activiteiten uitvoert in opdracht van de gemeente Oldebroek. Er zijn andere bedrijven actief die in eigen beheer een gemeentegids uitbrengen. Ook zij benaderen organisaties voor het plaatsen van advertenties. Het gaat in deze gevallen niet om de officiële gemeentegids van Oldebroek. De gemeente Oldebroek verleent hier geen medewerking aan.

Gratis vermeldingen
In de gemeentegids staan ook korte, gratis vermeldingen. Organisaties en verenigingen die met een vermelding in de gemeentegids van 2010 staan, ontvangen een brief. Daarin vragen wij of zij willen controleren of hun gegevens juist zijn en of zij ook in de gemeentegids van 2011 vermeld willen worden. Staat uw organisatie nog niet in de gemeentegids van Oldebroek? Dan kunt u zich aanmelden met het formulier in dit gemeentenieuws. Afdrukken