Ingezonden persbericht



NIEUWE VERKADE ZOUTJES: OVENGEBAKKEN MET PASSIE

Zaandam, 6 juli 2010 - Verkade is al jarenlang geliefd om de heerlijkste koeekjes en chocolade. En al decennia lang maakt Verkade ook de lekkerste zoutjes. Met een passie voor het bakken introduceert het oer-Hollandse merk binnenkort een reeks nieuwe zoutjes voor liefhebbers van iets hartigs: Shuttels en Krakels. Dit zijn ovengebakken knapperige zoutjes in verrassende smaken zoals Kaas-ui, Paprika-kaas en Rozemarijn. De zoutjes zijn rijk van smaak, omdat ze bestrooid zijn met ambachtelijke ingrediënten. Dàt gaat erin als koek, lekker thuis op de bank of tijdens een borrel met vrienden!

()
Zoute koekjes bakken
Verkade bakte 60 jaar geleden al de eerste zoutjes. Inmiddels staat Shuttels in de top 10 van meest gegeten zoute biscuits. Daarom breidt Verkade het assortiment zoutjes uit met nieuwe verrassende smaken als Rozemarijn en Paprika-kaas.

Verkrijgbaarheid
Verkade Shuttels zijn verpakt in een doosje van 150 gram met een consumentenadviesprijs van ¤ 1,09. Krakels à 75 gram hebben een consumentenadviesprijs van ¤ 0,99. Shuttels en Krakels zijn vanaf nu verkrijgbaar in het zoutschap van de meeste supermarkten.


Noot voor redacties

Noot voor de redactie,