Socialistische Partij Rotterdam

SP Rotterdam: WATT weg? Wij willen wat terug!

04-07-2010 * Nu poppodium Watt gaat sluiten, heeft de tweede stad van Nederland geen (middel)groot poppodium meer en dat is wat de SP betreft onacceptabel. Het verdwijnen van het enige poppodium van Rotterdam is een enorm verlies voor de stad en daarom start ROOD, jong in de SP een actie die uiteindelijk moet resulteren in een nieuw poppodium.

Een stad als Rotterdam kan niet zonder een groot poppodium. Een paar jaar geleden besloot de gemeente dat Watt en Waterfront moesten fuseren, waardoor er nog maar één poppodium over was en nu is zelfs die laatste verdwenen door op een domme manier jarenlang geld te stoppen in Watt. Zonde geld!

Aanstaande zondag zullen popliefhebbers van de SP de actie starten tijden festival Metropolis in het Zuiderpark door zoveel mogelijk handtekeningen op te halen voor een nieuw poppodium in de binnenstad van Rotterdam. Wil je ook meehelpen? Kom dan zondag om 13.00 naar de hoofdingang van AHOY of neem contact op met Vincent Vergeer, 06 811 59 989 of vincentvergeer@gmail.com1

Wil jij ook een groot poppodium terug in de binnenstad van Rotterdam? Teken dan de petitie op www.rood.rotterdam.nl