Ingezonden persbericht



()

Winnaars cash-back Algarve boeking bekend

Feestelijke afsluiting succesvolle cash-back campagne

Reeuwijk, 6 juli 2010 - Een jong gezin uit Den Haag wint de gehele reissom terug ter afsluiting van de succesvolle Algarve cash-back campagne. Zij werden vorige week thuis met bloemen, taart en een cheque ter waarde van hun Algarve boeking verblijd met het goede nieuws.

De heer Stijnman en mevrouw Duinker met hun dochtertje Tessel zijn blij verrast met de prijs: "We hebben meegedaan met de cash-back actie omdat je een extra korting kon verkrijgen op de reissom, maar we hadden nooit verwacht de hele reissom terug te winnen," aldus de heer Stijnman. "We hadden onze vakantie geboekt bij Eliza was here en kijken terug op een heerlijke vakantie in de Algarve. We verbleven vlakbij Vilamoura, een mooie badplaats met een prachtige haven."

Vanaf 2 maart t/m 30 april konden consumenten, die de bestemming Algarve bij één van de erkende Nederlandse reisorganisaties hadden geboekt, via de actiewebsite www.algarvenu.nl, geld terug krijgen. Men diende hiervoor enkel een aanvraag te plaatsen via de website. Consumenten die zich hadden aangemeld, lootten automatisch mee voor de cash-back van hun volledige reissom.

Het doel van deze multimediale campagne was om meer aandacht te krijgen voor de vakantiebestemming Algarve én om meer Nederlandse toeristen aan te trekken naar het best bewaarde geheim van Europa. De actiewebsite www.algarvenu.nl, die speciaal voor de campagne is gelanceerd, blijft actief als informatiebron over de Zuid-Portugese regio en toont bovendien een actueel aanbod van vakantieaanbiedingen naar de Algarve. Kijk op www.algarvenu.nl om te kijken welke dit zijn.

Over de Algarve

De Algarve wordt aan twee kanten door de Atlantische Oceaan omgeven. Door de gunstige ligging heeft de Algarve een heerlijk klimaat: zonnige zomers, niet te koude winters en er waait altijd een Atlantisch briesje. Naast het uitstekende klimaat is de Algarve bekend om haar prachtige stranden, witte huisjes, smakelijke wijnen en het vrolijke temperament van de lokale bewoners. In de pittoreske dorpjes kan je de Moorse invloeden in de lokale kunst en architectuur ontdekken en opgaan in de emotionele klanken van de authentieke fado muziek. Meer (reis)informatie over vakantie, evenementen en vrije tijd in de Algarve bezoek www.algarvenu.nl en www.algarvepromotion.pt.


Noot voor redacties

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht