Paris EUROPLACE International Financial Forum “Positioning the Finance Industry to New Growth Opportunities” 6 & 7 juli 2010, Pavillon d’Armenonville, Parijs

PARIJS--(BUSINESS WIRE)-- 20100629 --

Paris EUROPLACE organiseert de 17e editie van het International Financial Forum op 6 & 7 juli 2010 in het Pavillon d’Armenonville te Parijs. Dit forum dat een enorm succes kende bij de belangrijkste financiële gemeenschappen brengt meer dan 1000 gedelegeerden samen.

Aangezien Frankrijk in 2011 het voorzitterschap van de G20 gaat overnemen, zal het centrale thema van de conferentie van dit jaar "Positioning the Finance Industry to New Growth Opportunities" Franse topadviseurs en hun Europese en internationale collega's de kans bieden om hun zienswijzen te geven over de financiën wereldwijd, de financiële regelementering en het "level playing field" over de hele wereld om banken liquide, economieën groeiend en beleggers beschermd te houden.

4 plenaire sessies zullen deze kwesties behandelen:

  • Agenda 2020 Europa: Stimulans van de groei in Europa om meer investeringskansen te creëren
  • G20-Stappenplan: Hoe de financiële sector kan helpen om de wereldeconomie terug in evenwicht te brengen?
  • Voornaamste voordelen van de Franse vermogensbeheersector in het nieuwe UCITS IV-kader
  • Hoe kunnen de ontwikkelingen van duurzame financiën worden versneld?

Minister Christine LAGARDE, minister van Economische Zaken, Industrie en Werkgelegenheid, zal de lunch voorzitten op 6 juli 2010. De heer Christian NOYER, directeur, Banque de France, zal de tweede rondetafel inleiden. De heer Christian SAUTTER, waarnemend burgemeester van Parijs, zal de tweede dag van de conferentie openen.

Raadpleeg onze website voor het volledige programma en voor informatie omtrent inschrijvingen: www.paris-europlace.net.

Over Paris EUROPLACE

De missie van Paris EUROPLACE, een non-profitorganisatie die in 1993 is opgericht, is het ontwikkelen en verder moderniseren van de Parijse financiële markt en zijn voornaamste voordelen te promoten op regionaal, Europees en internationaal niveau. Paris EUROPLACE telt op dit moment 150 aangesloten instellingen en brengt een verscheidenheid aan deelnemers van de financiële bedrijfstak samen: emittenten, financiële tussenpersonen, vermogensbeheerders, juridische en administratieve firma's en adviesbureaus – die allemaal deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. Paris EUROPLACE draagt ook bij aan het programma “concurrentievermogenclusters”, en stelt zich ten doel om van de Parijse geldmarkt een compleet centrum te maken en daardoor zijn toonaangevende positie te bevestigen, met name op het gebied van vermogensbeheer en research op financieel gebied.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Paris EUROPLACE
+33 1 49 27 11 48

+33 1 49 27 12 17