Zwarte Cross en Tante Rikie stunten nu ook op Hyves


Festival wil het gezelligste feest van Nederland nog verder uitbreiden

HENGELO, 20100706 -- Op 16, 17 en 18 juli vindt het jaarlijkse Zwarte Cross Festival plaats in Lichtenvoorde. Wat begon als buurtfeestje is 14 jaar later uitgegroeid tot het grootste festival van Oost-Nederland met de spectaculairste motorcross van Europa. En daar houdt het volgens organisator Gijs Jolink niet op. "De pijlen zijn nu ook gericht op de rest Nederland. Immers, iedereen is welkom op het gezelligste feest van Nederland."

Om de rest van Nederland op een leuke en effectieve manier te bereiken is gekozen voor een online campagne binnen Hyves met de aansprekende campagnetitel: Wie maakt de langste backflip met Tante Rikie? Het idee: Spring met Tante Rikie en haar crossbrommer over al je Hyves vrienden en maak kans op kaarten voor de Zwarte Cross. Hoe meer vrienden meedoen, hoe spectaculairder de sprong!

Zo wordt Hyves (www.hyves.nl/actie/zwartecross) optimaal ingezet om groepen vrienden en vriendinnen op een leuke manier aan te moedigen ook naar de Zwarte Cross te komen dit jaar. Digitaal creatief bureau de-construct tekende voor het concept en de realisatie. Jolink heeft er het volste vertrouwen. "Wie houdt nou niet van 3 dagen muziek, theater, humor, cross en spektakel? Daarbij kan niemand op tegen de charmes van Tante Rikie. Alles komt goed!"

[beeld: homepage Zwarte Cross Hyves actie, zie: www.de-construct.nl/pers/zwartecross/screenshot.jpg]

Over de Feestfabriek:
De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. is een professionele evenementenorganisatie die eigen evenementen en festivals organiseert en daarnaast haar diensten uitleent aan derden. Het bedrijf is voortgekomen vanuit de Achterhoekse rockaband Jovink & The Voederbietels en is bekend van het organiseren van het Zwarte Cross Festival dat sinds 1997 plaatsvindt.

Over de-construct:
de-construct is het digitale creatieve reclamebureau in hartje Amsterdam dat online activatie campagnes ontwikkelt. de-construct is aangesloten bij het wereldwijde Isobar netwerk en werkt voor klanten als; BMW, Grolsch, Ministerie van Financiën, NUON, Nokia en Zwarte Cross.

Feestfabriek





Ingezonden persbericht