Ingezonden persbericht


WK-overwinning Nederland gunstig voor productiviteit op de werkvloer

Amstelveen, 6 juli 2010 - Het WK kan een onverwachte economische opsteker zijn voor bedrijven. Uit onderzoek van HP onder MKB-ers in Europa, blijkt dat 63 procent van de Nederlandse ondervraagden de dag na een voetbaloverwinning harder en effectiever werkt.

In Duitsland is dit minder het geval, slechts 47 procent geeft daar aan na een nationale overwinning efficiënter te zijn.

Het onderzoek is onderdeel van HP's 'LaserJet Pays You Back'-campagne(1).

(1) Onderzoek uitgevoerd onder 300 MKB-ers in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Spanje via IDG's Partner Zone (21-25 juni 2010).


- Einde -
Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl.

(1) Survey uitgevoerd onder 300 MKB-ers in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Spanje via IDG's Partner Zone (21-25 juni 2010)